Ειδήσεις
Συνάντηση Δημάρχου Αλίμου με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ κ. Τάσο Ταστάνη

Στα γραφεία του ΟΑΣΑ συναντήθηκαν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ κ. Τάσο Ταστάνη.
Στη συνάντηση, που αποτέλεσε συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων και αιτημάτων του Δήμου Αλίμου προς τον ΟΑΣΑ για βελτίωση των συγκοινωνιών (λεωφορειακών γραμμών), συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες του ΟΑΣΑ.
Συζητήθηκαν ιδιαίτερα η τροποποίηση της λεωφορειακής Γραμμής 109, ώστε να εξυπηρετεί και τις περιοχές Κυθηρίων και παλαιού Αλίμου, καθώς και η συντόμευση του δρομολογίου της Γραμμής 101, ώστε τα δρομολόγια να είναι συντομότερα και πυκνότερα.
Η συνεργασία ΟΑΣΑ – Δήμου Αλίμου θα συνεχιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα, με στόχο να επιτευχθούν οι παραπάνω αλλαγές και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν