Αχαρνών
Σπείρα “άνοιγε” οχήματα στις Αχαρνές
Δύο Έλληνες ηλικίας 26 και 46 ετών συνελαβε η αστυνομία στην περιοχή των Αχαρνών και ενώ λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει κλοπή από φορτηγό στην περιοχή των Αχαρνών.
Ειδικότερα οι δράστες, πρωινές ώρες παραβίασαν την πόρτα του συνοδηγού του ανωτέρω οχήματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του εργαλεία και διάφορα έγγραφα. Πρόσθετα, στην κατοχή τους βρέθηκε το σύνολο των κλοπιμαίων.
Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, εξακριβώθηκε ότι ο 46χρονος από τον περασμένο Δεκέμβριο διέπραξε τρείς κλοπές και τέσσερις απόπειρες κλοπής από οχήματα στην περιοχή των Αχαρνών.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής