Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
16 C
Athens
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026

    Σε ποιο Δήμο θα συγκροτηθεί συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ο Δήμος Κηφισιάς προτίθεται να συγκροτήσει Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) ως συμβουλευτικό όργανο του Δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών στην τοπική κοινωνία.

    Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος καλεί τους αλλοδαπούς κατοίκους της Κηφισιάς στις 25 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου Β. Γκατσόπουλου, Διονύσου και Μυρσίνης) σε στρογγυλό τραπέζι ενημέρωσης και συζήτησης για τον τρόπο συγκρότησης του Συμβουλίου.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μετανάστες διαμένοντες στον Καλλικρατικό Δήμο Κηφισιάς (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη).

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ