Connect with us

Αμαρουσίου

Παραδίδεται στους Μαρουσιώτες ποδηλατόδρομος συνολικού μήκους 3.780μ.

Published

on

Ο Δήμος Αμαρουσίου πιστός στη δέσμευσή του για βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών του παραδίδει στους πολίτες του Αμαρουσίου τον νέο Ποδηλατόδρομο συνολικού μήκους 3.780 μ. περίπου ο οποίος εντάσσεται στο έργο της «Βιοκλιματικής Αναβάθμισης Γειτονιών του Δήμου μέσω της Διαδρομής πεζών και ποδηλάτων».

Παράλληλα ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση και με αφορμή την παράδοση του νέου ποδηλατοδρόμου, σας προσκαλεί στην ποδηλατάδα που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. υπό την Αιγίδα του Δήμου και με την στήριξη της ΚΕΔΑ, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Πνευμονικής Υπέρτασης.
Η ποδηλατική βόλτα που θα διεξαχθεί με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και της ιατρικής κοινότητας για τη νόσο, θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. με αφετηρία την διασταύρωση των οδών ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & EΥΖΩΝΩΝ, διανύοντας 4 χιλιόμετρα έως την διασταύρωση των οδών ΦΑΙΑΚΩΝ & ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ