Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
13.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Ολοκληρώθηκε η μερίδα για Αγροτικά και Κτηνιατρικά θέματα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου στην Χώρα Κυθήρων στις 26 Μαΐου,  η ημερίδα με θέμα «Αγροτικά και Κτηνιατρικά θέματα» που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

    Η ημερίδα είχε σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων, για την φυτοπροστασία, τους οινοποιήσιμους αμπελώνες, την οινική νομοθεσία, την αδειοδότηση πτηνο-κτηνοτροφικών μονάδων και κτηνιατρικά θέματα.  
    Η Προϊσταμένη της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Νήσων και συντονίστρια της ημερίδας, κ. Σταματίνα Ράφτη, απηύθηνε τον χαιρετισμό του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και τόνισε ότι η Περιφέρεια και η ΠΕ Νήσων στηρίζουν την πρωτογενή παραγωγή γιατί μέσα από αυτήν θα έλθει η επιδιωκόμενη ανάπτυξη  και είναι δίπλα στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους μελισσοκόμους.    
    Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και εκδηλώθηκε το έντονο ενδιαφέρον των φορέων  για διαρκή ενημέρωση. Το ενδιαφέρον της πε Νήσων για την πρωτογενή παραγωγή έχει και μία άλλη παράμετρο, πολύ σοβαρή, που είναι το σταμάτημα της ερημοποίησης των νησιών. Για τον λόγο αυτό συνεργάζεται με την Αναπτυξιακή Διαδημοτική Επιχείρηση της Ανατολικής Πελοποννήσου «ΠΑΡΝΩΝ» στο πλαίσιο του προγράμματος LEADER.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ