Η «Ανέγερση νέου Δημαρχιακού μεγάρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής», προϋπολογισμού 21.080.000€, περιλαμβάνεται στα νέα έργα για τη Βόρεια Αθήνα τα οποία εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για το 2017.
Το έτοιμο για δημοπράτηση μετά από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό έργο καθώς και όλα τα άλλα έργα που εγκρίθηκαν για τη Βόρεια Αθήνα (αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στο Μαρούσι, την Νέα Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τον Παπάγο και το Χολαργό, κατασκευή του βόρειου ποδηλατοδρόμου, διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας Μεταμόρφωσης και του γηπέδου Νεοπεντελικού, καθώς και κατασκευή πεζογέφυρας στα Βριλήσσια για την ασφαλή διέλευση μαθητών και μαθητριών) βρίσκονται δημοσιευμένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας.
Μέχρι σήμερα ο Δήμος στεγάζεται σε διάσπαρτα ενοικιαζόμενα κτίρια.
Συνεχίστε να ενημερώνεστε από την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”.
Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά, με αποκλειστικές ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα και μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.