Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026
12 C
Athens
Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026

    Hellenic Train: Με λεωφορεία τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών στο τμήμα Αθήνα-Λιανοκλάδι-Αθήνα και Λάρισα-Βόλος-Λάρισα

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 50 και 51, σήμερα θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία στο τμήμα Αθήνα-Λιανοκλάδι-Αθήνα και με τρένο στο τμήμα Θεσσαλονίκη-Λιανοκλάδι- Θεσσαλονίκη. Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 882 (Αθηνα- Καλαμπακα) υποκαθίσταται με λεωφορείο.

    Επίσης τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 11574 (Λάρισα-Βόλος) και 11575 (Βόλος-Λάρισα) θα γίνουν με λεωφορεία, λόγω της πυρκαγιάς στην ευρύτερη περιοχή.

    Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 52 (Αθήνα -Θεσσαλονίκη ) και 53 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα)

    Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 52 (Αθήνα -Θεσσαλονίκη ) και 53 (Θεσσαλονίκη – Αθήνα), κατόπιν ελέγχου της γραμμής από τον Διαχειριστή Υποδομής.

    Παραμένει η διακοπή κυκλοφορίας στη γραμμή Λάρισα – Βόλος, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ