Ειδήσεις
Αποσύρθηκε το ιστορικό άγαλμα «Βόρειος Ήπειρος» από την Τοσίτσα

Στα εργαστήρια συντήρησης του δήμου Αθηναίων βρίσκεται ήδη το βανδαλισμένο άγαλμα «Βόρειος Ήπειρος», το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από αγνώστους, τις προηγούμενες μέρες στην οδό Τοσίτσα, οπού και είχε εγκατασταθεί από το 1953.
Το άγαλμα, που δημιούργησε ο γλύπτης Κώστας Σεφερλής, και είναι ένα από τα 100 που προσφάτως αποκατέστησε ο Δήμος Αθηναίων, μεταφέρθηκε με τη φροντίδα της διεύθυνσης Κοινοχρήστων Χώρων στην αποθήκη του τμήματος Γλυπτών Έργων του δήμου Αθηναίων και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αστικής Υποδομής κ. Γιώργο Χρ. Αποστολόπουλο, εξετάζονται τρόποι αποκατάστασης του γλυπτού.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις3 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα9 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας8 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν