Αθηναίων
Άνοιξε τις πύλες του το Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό
Εγκαινιάστηκε το Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό, στο χώρο του πρώην Κ.Α.Π.Α.Ψ, στους Αμπελόκηπους από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.
Πρόκειται για το πρώην Κέντρο Αποκατάστασης Πολιτικών Αναπήρων Πολέμου (ΚΑΠΑΨ) που ανακατασκευάσθηκε με πόρους από το ΕΣΠΑ και πλέον διαθέτει δανειστική βιβλιοθήκη, πολυχώρο λόγου και τέχνης, τμήμα ψυχολογικής υποστήριξης, καθώς και μια όμορφη καφετέρια για τους γονείς.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Νιώθω πραγματικά περήφανος που ο πρωταγωνιστής, το επίκεντρο της προσοχής, είναι το μικρό παιδί, με δράσεις καινοτόμες, που πρώτη φορά υλοποιούνται όχι μόνον στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα».
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός