Connect with us

Ειδήσεις

Ο 34χρονος Αλβανός είχε και δικό του εργαστήριο

Published

on

Σύλληψη μεγαλέμπορα

ναρκωτικών στη Νέα Σμύρνη

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 34χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και για εγκατάσταση εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τον ανωτέρω δράστη, ο οποίος είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών, καθώς και οικία που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών και με συντονισμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν.
Η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση, μεταξύ άλλων ποσότητας ηρωίνης βάρους 19 κιλών και 717 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 203 γραμμαρίων,  ποσότητα Ακατέργαστης Κάνναβης βάρους 895 γραμμαρίων αλλά και ποσότητα άγνωστης σκόνης, προφανώς νοθευτικής της ηρωίνης, χρώματος μπεζ βάρους 2 κιλών και 390 γραμμαρίων.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ