Ειδήσεις
Παραδοσιακό Γλέντι την Κυριακη δίπλα στον Άγιο Ελευθέριο
Πασχα στο Μαρούσι
Ο Δήμος Αμαρουσίου γιορτάζει το Πάσχα, δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου, (Αγίου Αθανασίου 31, Σωρός) και προσκαλεί τους κατοίκους και δημότες της πόλης να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή για τη Χριστιανοσύνη, να ανταλλάξουμε ευχές και να τσουγκρίσουμε το κόκκινο αυγό.
Το παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή των χορευτικών συγκροτημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης θα πραγματοποιηθεί ανήμερα του Πάσχα Κυριακή 5 Μαϊου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.
Στο Πασχαλινό τραπέζι, με τον οβελία να έχει κυρίαρχη θέση, θα προσφερθούν επίσης πλούσια πασχαλινά εδέσματα και άφθονο κρασί, χορηγίες των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης.
Τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν και να χαρούν το παιχνίδι με ασφάλεια στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο που θα έχει στηθεί στο χώρο για τους μικρούς μας φίλους.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν