Ειδήσεις
Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει τη συνεργασία του με Έλληνες παραγωγούς
Τρίτη διανομή
προϊόντων
χωρίς μεσάζοντες
Την τρίτη κατά σειρά διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες προγραμματίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Οι πολίτες που θα επιλέξουν να προμηθευτούν προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια ποικιλία προϊόντων πρώτης ανάγκης εξασφαλίζοντας πιο συμφέρουσες τιμές, Ελλήνων παραγωγών με εγγυημένη ποιότητα.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στον 1ο όροφο του Δημαρχείου στο γραφείο εξυπηρέτησης του δημότη (δίπλα από το ΚΕΠ) από 14/1/2013 έως 4/2/2013 και ώρες 08.00 με 15.00. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 213 2000150/141 και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.iraklio.gr.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Μαρία Γαλακτοπούλου Σπετσιώτη σημείωσε σχετικά: «Στις μέρες μας είναι επιτακτική ανάγκη ο δήμος να συντονίζει ενέργειες που θα έχουν κοινωνικό και οικονομικό αποτέλεσμα στους δημότες. Σε αυτό το πλαίσιο, η διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες δίνει την ευκαιρία σε όσους δημότες επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα πρώτης ανάγκης σε χαμηλότερες τιμές από εκείνες του εμπορίου και με την εγγύηση της Ελληνικότητας των προϊόντων από τους ίδιους τους παραγωγούς. Πρόθεση μας είναι να καθιερώσουμε την διάθεση προϊόντων σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε οι οικονομικά ασθενέστεροι και όχι μόνο δημότες της πόλης να έχουν πρόσβαση σε βασικά προϊόντα διατροφής σε πραγματικές τιμές.»
Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι:
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις4 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα10 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας9 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός6 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων6 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν