Ειδήσεις
Εκδήλωση μνήμης στην Κηφισιά το Σάββατο
Ένας αιώνας και ένας χρόνος περίπτερο
Με αφορμή την επέτειο των 101 χρόνων από την λειτουργία του πρώτου περιπτέρου στην Αθήνα, ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το δίκτυο μικρών σημείων λιανικής kiosky’s και υπό την αιγίδα της Ένωσης Επαγγελματιών Καπνοπωλών Περιπτέρων διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 28 Ιουλίου στη συμβολή των οδών Λεβίδου και Κασσαβέτη.
Στο χώρο θα στηθεί ένα ρετρό περίπτερο του ’50 γεμάτο με αυθεντικά, σπάνια, προϊόντα της εποχής. Από το περίπτερο αυτό οι διερχόμενοι πολίτες θα μπορούν να πάρουν ενημερωτικό τρίπτυχο με την ιστορία του περίπτερου, να βγάλουν ασπρόμαυρες αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ περιμετρικά του περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν προωθητικές ενέργειες με δώρα και πολλές εκπλήξεις.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από τις 10 το πρωί, και θα διαρκέσει έως τις 10 το βράδυ.
Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να τιμήσουμε το θεσμό του περιπτέρου, αναδεικνύοντας την ιστορικότητα και την εξέλιξή του στο πέρασμα των χρόνων.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου2 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας11 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν