Connect with us

Ειδήσεις

Η Περιφέρεια Αττικής συνεργάζεται με δύο φορείς

Published

on

Νέες θέσεις εργασίες για ανέργους

Άλλες 77 θέσεις εργασίας θα καλυφθούν από ανέργους στην Περιφέρεια Αττικής σε τοπικό επίπεδο μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, βάσει της συνεργασίας της Περιφέρειας (ως συμπράττων φορέας)  με το Ινστιτούτο Ομάδα για τον Κόσμο – Περιβαλλοντική Συμμαχία 2004 +  και τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης  Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ» (ως Δικαιούχοι Φορείς). Οι ωφελούμενοι θα προσληφθούν από τους διακιούχους φορείς με σύμβαση πεντάμηνης διάρκειας ιδιωτικού δικαίου.

Ολόκληρες οι προκηρύξεις (με τις ειδικότητες) βρίσκονται στην ιστοσελίδα των Δικαιούχων Φορέων www.teamfortheworld.blogspot.com,και www.dionet.gr, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και στην ιστοσελίδα  της Περιφέρειας Αττικής www.patt.gov.gr.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»:
α) στις ανωτέρω ιστοσελίδες τωμ δικαιούχων
β) στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και
γ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων – Διαγωνισμών Φορέων – Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ