Ειδήσεις
Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών
Παράταση στους κωδικούς για το Taxisnet
Tην παράταση της ισχύ των κωδικών πρόσβασης των χρηστών των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που ήταν εγγεγραμμένοι πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου TaxisNet, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομικών. Οι κωδικοί που μέχρι πρότινος έληγαν την 31η Δεκεμβρίου 2011 θα ισχύουν μέχρι και την 30η Ιουνίου 2012.
Συνεπώς, οι χρήστες του TaxisNet που αυτή τη στιγμή κάνουν χρήση των υφισταμένων ηλεκτρονικών υπηρεσιών, θα διατηρηθούν σε ισχύ και θα μπορούν να υποβάλλουν κάθε είδους δήλωση.
Όπως λέει στο www.xtypos.gr o φοροτεχνικός, κ. Γιώργος Βλάχος καλό είναι όσοι μπορούν να προμηθευτούν τον κλειδάριθμο από τις Δ.Ο.Υ.
Επίσης, όσοι δεν έχουν κωδικούς για την υποβολή τις φορολογικής δήλωσης και τις λοιπές ηλεκτρονικές υπηρεσίες πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν αίτηση και κατόπιν να προσέλθουν στην Δ.Ο.Υ., για παραλαβή του κωδικού.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα19 ώρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής