Ειδήσεις
Ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων
Λόγω εργασιών κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ομβρίων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμων Διονύσου και Κηφισιάς, για το χρονικό διάστημα από 26-10-2011 έως και 23-12-2011, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:
α) Τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά της Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου . Κατά τη διακοπή αυτή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο τμήμα και προς τις δύο κατευθύνσεις από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος (ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταμάτα) εναλλάξ, με την τοποθέτηση και λειτουργία προσωρινού φωτεινού σηματοδότη.
β) Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές της Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης.
γ) Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε σαράντα (40) χλμ./ ώρα στη Λ. Θησέως, στο τμήμα της από την οδό Μαβίλη έως την οδό Λεύκης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
2) Λόγω εργασιών αντικατάστασης ηχοπετασμάτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο άκρο του οδοστρώματος που εφάπτεται στα ηχοπετάσματα των παρακάτω οδικών αξόνων, σε μέγιστο μήκος σαράντα (40) μέτρων και για χρονικό διάστημα τριών (3) ωρών ανά θέση, περιοχής Δήμων Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου και Παλλήνης, από 27-10-2011 έως και 15-4-2012:
α) Στο Βόρειο και Νότιο Παράπλευρο της Αττικής Οδού, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κύμης, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 17.00΄ και 21.00΄ έως 05.00΄ της επομένης.
β) Στο Βόρειο και Νότιο Παράπλευρο της Αττικής Οδού, από τον κόμβο Κύμης έως τον κόμβο Λ. Κηφισίας, κατά τις ώρες 21.00΄ έως 05.00΄ της επομένης. Στο συγκεκριμένο τμήμα δεν θα εκτελούνται εργασίες στις 25, 31-12-2011 και 6-1-2012.
γ) Στο Βόρειο και Νότιο Παράπλευρο της Αττικής Οδού, από τον κόμβο Λ. Κηφισίας έως τον κόμβο Λ. Πεντέλης, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 17.00΄ και 21.00΄ έως 05.00΄ της επομένης .
δ) Στον Παράπλευρο της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού (Δ.Π.Λ.Υ.), από τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής έως τον κόμβο Λ. Πεντέλης, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 17.00΄ και 21.00΄ έως 05.00΄ της επομένης.
Κατά τις ανωτέρω διακοπές η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται προς όλες τις κατευθύνσεις από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
3) Για την αποκατάσταση φθορών στον αρμό της αερογέφυρας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αερογέφυρα της οδού Πέτρου Ράλλη, στο τμήμα της από την οδό Τζαφέρη έως την οδό Αμφιπόλεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Νίκαια, περιοχής Δήμου Αθηναίων, για το χρονικό διάστημα από 26 έως και 31-10-2011, κατά τις ώρες 10.00΄ έως 18.00΄.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν