Ειδήσεις
Περιστέρι
Διάνοιξη της οδού Ατρειδών στον Άγιο Ιερόθεο
Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αγίου Ιεροθέου στο Περιστέρι ήταν η διάνοιξη της οδού Ατρειδών στο ύψος της οδού Καρυάτιδος, όπου προκαλούνταν μέχρι σήμερα σοβαρές κυκλοφοριακές δυσχέρειες.
Πριν λίγες ημέρες, η Πολεοδομία και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου προχώρησαν στην κατεδάφιση του ακινήτου, που έκοβε στα δύο την οδό Ατρειδών.
Σε δηλώσεις του, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, κ. Παναγιώτης Λύκος τόνισε την αναγκαιότητα της διάνοιξης, κάτι που υλοποίησε σήμερα η Δημοτική Αρχή ικανοποιώντας το αίτημα των δημοτών της περιοχής.
Ο κ. Λύκος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Αντιδημάρχους Β. Μπέτση και Μ. Τσιώτα – Μάρκου για την συνεργασία τους στην αποπεράτωση του έργου.
Η σημαντική διάνοιξη της οδού Ατρειδών στην περιοχή του Αγίου Ιεροθέου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία τις επόμενες εβδομάδες.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς