Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026
11.9 C
Athens
Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2026

    104 ράμπες AμεΑ στο Δήμο Γλυφάδας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Καλά νέα ήρθαν στο Δήμο Γλυφάδας από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής και την 31η συνεδρίασή του (6/10) κατά την οποία εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 50.000 ευρώ από ίδιους πόρους προκειμένου να τοποθετηθούν καινούργιες ράμπες ΑΜΕΑ σε πεζοδρόμια καθώς και να επισκευαστούν οι ήδη υφιστάμενες.

    Συνολικά πρόκειται για 104 ράμπες στο Δήμο Γλυφάδας με ένα έργο που θα διασφαλίσει την δυνατότητα χρήσης των πεζοδρομίων από ειδικές κατηγορίες πληθυσμού (ΑΜΕΑ, γονείς με παιδικά καροτσάκια, ηλικιωμένοι) και την ασφαλέστερη κίνησή τους.

    Αναφορικά με την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου Γλυφάδας, σημειώνεται ότι επιθυμία της Περιφερειακής Αρχής είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών και παροτρύνει και άλλους Δήμους να προχωρήσουν με τις σχετικές μελέτες σε παρόμοιου είδους βελτιωτικές προτάσεις-έργα.

    Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ