Ειδήσεις
Χωρίς προβλήματα το μνημόσυνο της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο
Χωρίς τα προβλήματα, που πολλοί φοβόνταν ότι θα προκύψουν, διεξήχθησαν το απόγευμα της Κυριακής οι δύο συγκεντρώσεις στο Ηράκλειο Αττικής: από τη μία η συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος της Χρυσής Αυγής, για την εκδήλωση μνήμης των δύο δολοφονηθέντων μελών του κόμματος, Γιώργου Φουντούλη – Μανώλη Καπελώνη, από την άλλη η αντισυγκέντρωση από συλλόγους και φορείς της ευρύτερης περιοχής, ως αντιφασιστική διαδήλωση σε απάντηση στην συγκέντρωση των οπαδών της Χρυσής Αυγής.
Αμφότερες οι συγκεντρώσεις περιορίστηκαν στον χώρο που είχε οριστεί να γίνουν, ενώ η λεωφόρος Ηρακλείου αποκλείστηκε από νωρίς, με την παρουσία αστυνομικής δύναμης, προκειμένου να μην υπάρξει επαφή των δύο πλευρών.
Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είχε πρότερα ζητήσει – με επιστολή του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου στους αρμόδιους φορείς – ενίσχυση των αστυνομικών που θα επέβλεπαν των συγκεντρώσεων, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες για την πόλη καταστάσεις.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός