Ειδήσεις
Χριστουγεννιάτικη δωρεά “ΕΛΠΙΔΑΣ” στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Κηφισιάς
Για μια ακόμη χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» βρέθηκε τις μέρες των Γιορτών στο πλευρό των απόρων οικογενειών της Κηφισιάς, της Ν. Ερυθραίας και της Εκάλης, προσφέροντας στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου τρόφιμα πρώτης ανάγκης.
Παρουσία του Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά, οι κυρίες Νούλη Μανώλη και Ελένη Σαμαρά – Κωνσταντακάτου βρέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, όπου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Μαρία Κεφαλά Σαλματάνη υποδέχθηκε με θέρμη τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΕΛΠΙΔΑ» και την προσφορά των πολύτιμων αγαθών.
Από την ευγενική δωρεά, κατόπιν αιτήματος του «ΕΛΠΙΔΑ», θα επωφεληθούν 300, αποκλειστικά και μόνον, δικαιούχοι των ευπαθών ομάδων του Δήμου, που είναι καταγεγραμμένοι με κοινωνικά ιστορικά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 ημέρες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12