Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
18.3 C
Athens
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026

    Υπερπροσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στο δήμο Ραφήνας – Παράκληση για διακοπή συγκέντρωσης τρόφιμων, νερού και ρουχισμού

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μετά από έκκληση του Δημάρχου Ραφίνας –Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς και του αντιδημάρχου Γιώργου Κοκκόλη, η ΚΕΔΕ απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες και τους αιρετούς να μη συγκεντρώνουν τρόφιμα, νερά και ρουχισμό καθώς υπάρχει υπερπροσφορά και είναι αδύνατη η διαχείριση του όγκου της.

    Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης «είναι συγκινητική η προσφορά των συμπολιτών μας για τους πληγέντες και τους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή τους. Τους παρακαλούμε να διακόψουν σε αυτή τη φάση τη συγκέντρωση τρόφιμων, νερού και ρουχισμού. Όπως ενημερώθηκα από το δήμαρχο κ. Μπουρνούς και τον αντιδήμαρχο κ. Κοκκόλη, η προσφορά είναι τόσο μεγάλη που είναι αδύνατο να διαχειριστεί. Σε συνεργασία με το δήμο και στο πλαίσιο της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ σήμερα στις 11 το πρωί στη Ραφήνα θα καταρτιστεί κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων προκειμένου οι πολίτες και οι φορείς να προσφέρουν στοχευμένα βοήθεια».

    O αναλυτικός κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων θα ανακοινωθεί μετά σημερινή την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ