Ειδήσεις
Σκούπα στους δρόμους της Γλυφάδας
Μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια απομάκρυνσης των εγκαταλελειμμένων οχημάτων πραγματοποιεί – για πρώτη φορά – ο Δήμος Γλυφάδας. Με εντολή του Δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου, οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες ξεκίνησαν την καταγραφή όλων των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στους δρόμους της Γλυφάδας. Οι υπάλληλοι του Δήμου επικολλούν σε εμφανή θέση στα εν λόγω οχήματα ειδικά αυτοκόλλητα, τα οποία περιέχουν στοιχεία όπως η ημερομηνία που κολλήθηκε η ειδοποίηση στο όχημα και το διάστημα της προθεσμίας απομάκρυνσης του οχήματος.
Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του οχήματος δεν υποβάλλει ένσταση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, μέσα στην προκαθορισμένη από το νόμο προθεσμία, το όχημα θα απομακρύνεται και θα οδηγείται προς ανακύκλωση, ενώ ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται με πρόστιμο εγκατάλειψης οχήματος.
Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περισσότερα από 800 εγκαταλελειμμένα οχήματα και αφού τηρηθούν οι όροι που προβλέπει το καταστατικό καθαριότητας του Δήμου θα απομακρυνθούν.
Με τον τρόπο αυτό απομακρύνεται μια σημαντική εστία μόλυνσης για την πόλη, ενώ απελευθερώνονται εκατοντάδες θέσεις στάθμευσης σε ένα Δήμο με έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός7 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων7 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν