Ειδήσεις
Σε εξέλιξη οι εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού των υπόγειων διαβάσεων οχημάτων
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των υπόγειων διαβάσεων σε κεντρικούς οδικούς άξονες από τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής.
Οι εργασίες αφορούν τον καθαρισμό των στηθαίων ασφαλείας, καθώς επίσης και τον καθαρισμό των πινακίδων σήμανσης από graffiti και tags.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός στον ανισόπεδο κόμβο Μεσογείων – Κατεχάκη, στην υπόγεια διάβαση της Μεσογείων που διέρχεται κάτω από την Λ. Κατεχάκη και στην διάβαση της Λ. Κύμης στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι εργασίες καθαρισμού, οι οποίες εντάσσονται στον συνολικότερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Αττικής για την αισθητική, περιβαλλοντική και οδική αναβάθμιση των μητροπολιτικών υποδομών, θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, χρονικό διάστημα κατά το οποίο, λόγω της μειωμένης κίνησης, δεν επιβαρύνεται ιδιαίτερα η κυκλοφορία.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής