Ειδήσεις
Σε εξέλιξη εργασίες στον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου στον Κηφισό
Στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού σχεδίου εφτά αξόνων για τον Κηφισό ξεκίνησαν οι εργασίες στον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου (Γέφυρα Ροσινιόλ).
Οι εργασίες αφορούν στην άρση της επικινδυνότητας της γέφυρας, την αποκατάσταση του αγωγού ομβρίων υδάτων μέσω του οποίου αποχετεύονται τα ύδατα του καταστρώματος της γέφυρας και θα εκτελεστούν με το έργο «Άρση επικινδυνοτήτων σε γέφυρες της Λ. Κηφισού, (Ανισόπεδος κόμβος Δυρραχίου και ανισόπεδος κόμβος Πίνδου) προϋπολογισμού 140.000,00 € .
Να σημειωθεί ότι οι παρεμβάσεις θα γίνουν χωρίς διατάραξη της κυκλοφοριακής ροής σε ένα εκ των κεντρικότερων σημείων του οδικού δικτύου της Αττικής που χρησιμοποιούν καθημερινά, σύμφωνα με τα στοιχεία του κέντρου διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, περισσότεροι από 120.000 οδηγοί.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου2 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν