Connect with us

Ειδήσεις

Σε ποιους δήμους της Αττικής δεν θα ανοίξουν τα σχολεία την Τετάρτη

Published

on


Στους Δήμους της Αττικής την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, βάσει ενημέρωσης από την Περιφέρεια, θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών τα εξής σχολεία: Στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής:

ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ: Στην περιοχή Κουβαρά παραμένουν κλειστά το Δημοτικό Κουβαρά το Γυμνάσιο Πέτας και το Νηπιαγωγείο Κουβαρά.

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος, 2ο Γυμνάσιο Βουτζά, Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα, Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού. Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνα θα λειτουργήσουν  κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ:  Όλα τα σχολεία κλειστά λόγω Πολιούχου Αγ. Βλασίου.

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ : Παραμένουν κλειστά : 1. Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού Πεντέλης. 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νταού Πεντέλης

Τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλου ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ θα παραμείνουν κλειστά.                                                                                 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής:

Θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Φυλής ενώ στο δήμο Μάνδρας κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Βίλια και Κριεκούκι.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα:

Κλειστά θα παραμείνουν στους δήμους: Αμαρουσίου, Λυκόβρυσης – Πεύκης, δημοτικής  ενότητας Εκάλης, Βριλησσίων, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πεντέλης (Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων).

Στην Περιφερειακή ενότητα Δυτικής Αθήνας:

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας και με τις Δ/νσεις Α’ θμιας & Β’ θμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας, σας ενημερώνουμε για τη λειτουργία των σχολείων σήμερα 11/02/2015:

Πιο συγκεκριμένα δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα παρακάτω σχολεία και παιδικοί σταθμοί:

Δήμος Πετρούπολης:

Όλα τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια ) και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά

Δήμος Χαϊδαρίου:

Το 5ο Γυμνάσιο θα παραμείνει κλειστό

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο κάθε Δήμος μπορεί να εκτιμήσει, κατά περίπτωση, τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η υπό εξέλιξη χιονόπτωση, ενδέχεται με αποφάσεις των οικείων Δημάρχων να μην λειτουργήσουν και άλλα σχολεία οπως έγινε στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής με απόφαση του Νίκου Μπάμπαλου. Έτσι για την καλύτερη ενημέρωσή τους οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους Δήμους.

Διαβάστε επίσης:

Και σε άλλο δήμο κλειστά τα σχολεία

Ποια σχολεία της Κηφισιάς είναι κλειστά

Έκτακτο. Ποιά σχολεία θα είναι αύριο Τετάρτη κλειστά

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ