Ειδήσεις
Λογαριασμοί ρεύματος: Online σύγκριση τιμών για τον φθηνότερο πάροχο
Το νέο εργαλείο που θα δοθεί σε παραγωγική λειτουργεία έως τα τέλη Φεβρουαρίου, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μπορούν να συγκρίνουν τα συμβόλαια που ήδη έχουν με παρόχους ενέργειας με αυτά του ανταγωνισμού, και μάλιστα εισάγοντας χαρακτηριστικά που θα αφορούν το δικό τους ενεργειακό προφίλ, ώστε στη συνέχεια να επιλέγουν.
Ήδη από τον περασμένο Απρίλιο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Ανάπτυξης αναρτώνται τα τιμολόγια ρεύματος όλων των παρόχων, ενώ με τη νέα εφαρμογή στοχεύει σε μεγαλύτερη διαφάνεια και ενημέρωση των καταναλωτών.
Την ίδια ώρα η ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι ξεκινά σταδιακά την καταμέτρηση των παροχών σε μηνιαία βάση, η οποία και θα ολοκληρωθεί πανελλαδικά έως τα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2024. Μάλιστα καλεί τους καταναλωτές να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιρειών θα έχει πρόσβαση στον χώρο των μετρητών των ακινήτων, προκειμένου να γίνει η λήψη ένδειξης στη συνέχεια και να χορηγηθεί στον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας για την έκδοση εκκαθαριστικού λογαριασμού.
Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η λήψη της ένδειξης, οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να καταχωρίσουν την ένδειξη της παροχής εντός τεσσάρων εργάσιμων ημερών από την ημέρα επίσκεψης του καταμετρητή στο ακίνητο, με τους εξής τρόπους: είτε καλώντας το Τηλεφωνικό Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του ΔΕΔΔΗΕ ή να καταχωρίσουν την ένδειξη στην ιστοσελίδα του ή μέσω της εφαρμογής My DEDDIE App από το κινητό τους τηλέφωνο.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου4 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα1 εβδομάδα ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα7 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός