Ειδήσεις
Η Τζάνετ Τζάκσον δεν ρωτήθηκε αν ήθελε να γίνει παιδί – σταρ
Ήταν εννιά χρονών και βαριόταν, ένα βροχερό απόγευμα του 1975.
Τα μεγαλύτερα αδέρφια της, οι οποίοι ήταν ήδη διεθνείς σταρ, είχαν μόλις επιστρέψει από μια εξαντλητική 10μηνη παγκόσμια περιοδεία. Ενώ ξεκουράζονταν, δεν υπήρχε κανείς να τη διασκεδάσει.
Τότε η Τζάνετ Τζάκσον μπήκε κρυφά στο στούντιο ηχογράφησης στην κατοικία της οικογένειας, στο Ενσίνο της Καλιφόρνια και άρχισε να παίζει μια μελωδία, στην οποία έδωσε τον τίτλο «Fantasy».
«Έκανα τα φωνητικά, τραγούδησα και έπαιξα τα πάντα σε αυτό» ανέφερε η τραγουδίστρια στο BBC.
Άφησε την κασέτα και πήγε για ύπνο, χωρίς να το σκεφτεί πολύ. Αλλά όταν έφτασε στο σπίτι από το σχολείο την επόμενη μέρα, το τραγούδι ακουγόταν στον δρόμο.
«Αισθάνθηκα τόσο αμήχανα. Η πόρτα του στούντιο ήταν ανοιχτή και ο Μάικ άκουγε το τραγούδι» εξήγησε αναφερόμενη στον αδερφό της Μάικλ Τζάκσον.
«Τότε ο πατέρας μου είπε: “Θα τραγουδήσεις”. Είπα: “Όχι, όχι, όχι, θέλω να πάω στο κολέγιο και να σπουδάσω επιχειρηματικό δίκαιο”. Αλλά όταν ο Τζο Τζάκσον έλεγε στα παιδιά του τι να κάνουν, συμμορφώνονταν» ανέφερε η τραγουδίστρια.
[banner id=”260948″]
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 ημέρες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός8 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12