Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026
9.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2026

    Ενοχοι οι αστυνομικοί για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε
    Δεκτή έγινε η πρόταση της Εισαγγελέως του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για την ενοχή των τριών αστυνομικών που κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, σε βάρος διαδηλωτή Βασίλη Μάγγου που δεν βρίσκεται σήμερα στη ζωή, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.

    Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, το δικαστήριο τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

    Η εισαγγελέας πρότεινε για τους δύο αστυνομικούς ποινή φυλάκισης δέκα μηνών και στον τρίτο αστυνομικό οκτώ μηνών. Ωστόσο, η πρόεδρος αποφάσισε ποινή φυλάκισης 2 ετών στον καθένα με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

    Εξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς από νωρίς το πρωί έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια εκπρόσωποι συλλογικοτήτων που συμπαρίστανται στην οικογένεια του Βασίλη Μάγγου.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ