Σάββατο, 7 Μαρτίου, 2026
11.6 C
Athens
Σάββατο, 7 Μαρτίου, 2026

    Εγκαίνια νέου χώρου πολλαπλών δραστηριοτήτων

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ένας νέος χώρος, με καινοτόμο αντίληψη και πλήθος δραστηριοτήτων, εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου στην Ηλιούπολη.

    Πρόκειται για τον χώρο που στεγάζεται στο πρώην κτίριο του ΟΤΕ, στην Κάτω Ηλιούπολη (οδός Νικομάχου 18), ο οποίος φιλοξενεί πλέον, σε ένα άνετο, σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον, τις διοικητικές υπηρεσίες του πολιτιστικού τμήματος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΗΛ), τις διοικητικές υπηρεσίες του Κέντρου Αγωγής, Φροντίδας & Αλληλεγγύης (ΚΑΦΑΔΗΛ), την Δημοτική μας Βιβλιοθήκη, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια και το ΚΕΠ Κ. Ηλιούπολης.
    Σ’ αυτόν τον πολυχώρο δράσεων και υπηρεσιών, μπορεί ο δημότης να συνδυάσει την συναλλαγή του με τις εκεί διοικητικές υπηρεσίες και την διεκπεραίωση των σχετικών υποθέσεών του, με την χρήση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, την παρακολούθηση των μαθημάτων των Εργαστηρίων Τέχνης και τη συμμετοχή του στις άλλες διοργανώσεις και δραστηριότητες, που θα αναπτύσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.  

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ