Ειδήσεις
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν πίνακες υποψηφίων για την πλήρωση 73 θέσεων μονίμων εκπαιδευτικών
Αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ οι τελικοί προσωρινοί πίνακες Κατάταξης για την πλήρωση 73 θέσεων μονίμων εκπαιδευτικών στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Κατηγορίας ΤΕ.
Οι θέσεις αφορούν στους εξής κλάδους:
– ΤΕ01.19 Κομμωτικής
– ΤΕ02.05 Εφαρμοσμένων Τεχνών
– ΤΕ02.06 Σχεδιασμού και Παραγωγής Προϊόντων.
Όπως διευκρινίζει η Δημόσια Υπηρεσία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ασκήσουν ένσταση ενώπιον του ΑΣΕΠ μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών με την προθεσμία να αρχίζει από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων στους διαδικτυακούς τόπους της ΔΥΠΑ και του ΑΣΕΠ.
Για να εξεταστούν οι υποβληθείσες ενστάσεις, είναι απαραίτητο να έχουν υποβληθεί μέσα στην προβλεπόμενη χρονική προθεσμία και να περιλαμβάνουν τα πλήρη στοιχεία του υποψηφίου, την ειδικότητα για την οποία ήταν υποψήφιος και τους συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους ενίσταται αναλυτικά. Κανένα νέο δικαιολογητικό δεν λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήξη υποβολής των αιτήσεων.
Σημειώνεται ότι για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.
Τέλος, το ΑΣΕΠ θα αποφανθεί επ’ αυτών εντός αποκλειστικής προθεσμίας είκοσι ημερών και θα ενημερωθεί και ο ο ενιστάμενος. Αν η προθεσμία παρέλθει άπρακτη, η ένσταση θεωρείται ότι έχει απορριφθεί.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 εβδομάδα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν