Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
18.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Ανταλλαγή πυροβολισμών στο Αίγιο μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων δραστών που επιχείρησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και τεσσάρων αγνώστων δραστών που επιχείρησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πόλη του Αιγίου.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισε τους άγνωστους δράστες την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο είναι εγκατεστημένο στον περιβάλλοντα χώρο σούπερ – μάρκετ.

    Αμέσως μετά οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών και οι τελευταίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

    Στην συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.

    Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα των δραστών ήταν κλεμμένο.

    Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας σε για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, συλλέγονται στοιχεία, τόσο από τον χώρο που ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ, όσο και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ