Αμαρουσίου
Ανήσυχοι οι κάτοικοι για το ρέμα
Τις ανησυχίες τους όσον αφορά τμήμα του ρέματος σε σημείο πλησίον της οδού Φακίνου στη γειτονιά του Σωρού Λάκκα Κότου, έθεσαν στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, σε επιτόπια αυτοψία που πραγματοποίησε, συνοδευόμενος από στελέχη της Διοίκησης του Δήμου και μέλη του συλλόγου Σωρού Λάκκα Κότου. Οι κάτοικοι με τη συμμετοχή και του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου π. Νικόλαο, έθεσαν υπόψη της Διοίκησης του Δήμου τους προβληματισμούς τους να πλημμυρίσει η περιοχή από μία επικείμενη βροχόπτωση από το ενδεχόμενο κατάρρευσης παρακείμενου κτιρίου στο πρανές του ρέματος που θα φράξει την κοίτη του.
Ο Δήμαρχος απάντησε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα ενημερώσουν την Περιφέρεια για την επικινδυνότητα της κατάστασης και θα ζητήσουν να προχωρήσει στην κατεδάφιση του κτιρίου ή να παραχωρήσει άδεια στον Δήμο ώστε να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.
Παράλληλα, εξετάστηκε και η διαμόρφωση και ασφαλτόστρωση της οδού, έργο για το οποίο ο κ. Πατούλης, ενημέρωσε ότι θα ενταχθεί σε κάποια επόμενη εργολαβία. Παρόντες στην επιτόπια αυτοψία ήταν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου2 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις5 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα11 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Αγίας Βαρβάρας10 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν