Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026
13.3 C
Athens
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

    Έργα άρσης επικινδυνοτήτων στο οδικό τμήμα του νότιου παράπλευρου ΝΕΟΑΚ – Αθηνών Κορίνθου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, προέβη σε εργασίες άρσης επικινδυνοτήτων στο οδικό τμήμα του νότιου παράπλευρου ΝΕΟΑΚ – Αθηνών Κορίνθου, περιοχή Άνω Λουτρόπυργος, σε σημείο στο οποίο κατ’ επανάληψη παρατηρούνταν ολίσθηση των πρανών, μικρών λίθων κ.οκ.

    Ειδικότερα εκτελέστηκαν εργασίες ξεσκαρώματος των πρανών, τοποθέτηση τσιμεντένιου στηθαίου ασφαλείας (στοιχείων New Jersey) για την ασφαλή διέλευση των διερχόμενων οδηγών και ειδική σήμανση.

    Οι συγκεκριμένες εργασίες κρίθηκαν άκρως απαραίτητες, με στόχο την άρση επικινδυνότητας στο εν εξελίξει φαινόμενο αστοχίας πρανών, το οποίο ελλόχευε σοβαρούς κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς.

     

    [banner id=”143729″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ