Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
13.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

    Άμεση η αντιμετώπιση της επικίνδυνης φωτιάς που εκδηλώθηκε στον οικισμό Κάτω Ποσειδωνία Λαυρίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Μια πάρα πολύ επικίνδυνη φωτιά μέσα στον οικιστικό ιστό σβήστηκε έγκαιρα το  μεσημέρι της Κυριακής (14/07/24) στην Κάτω Ποσειδωνία Λαυρίου, νότια των κατασκηνώσεων του Υπ. Οικονομικών, με άμεση αντίδραση ισχυρών επίγειων και εναέριων δυνάμεων (ελικόπτερα και αεροπλάνα) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εθελοντών της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και εργαζόμενων του Δήμου Λαυρεωτικής με υδροφόρες και πυροσβεστικά οχήματα (μικρά και μεγάλα) παρουσία του δημάρχου, Δημήτρη Λουκά.

    Εξαιτίας της πυρκαγιάς, στάλθηκε μήνυμα από το 112 μέσα από το οποίο συστήθηκε όσοι βρίσκονταν στην περιοχή να κατευθυνθούν προς Ανάβυσσο.

    Σημαντικό ρόλο στον άμεσο έλεγχο της φωτιάς έπαιξε το γεγονός ότι η πευκόφυτη περιοχή είχε καθαριστεί από συνεργεία με αποτέλεσμα η φωτιά να «φρεναριστεί».

     

    [banner id=”260948″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ