Επιχειρήσεις
Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: COVID 19-Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες
Οι δράσεις επιχειρηματικότητας «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» επανέρχονται την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 18:30 με ένα επίκαιρο θέμα COVID 19-Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες.
Η συγκεκριμένη δράση θα εστιάσει στο πως η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει οικονομία, εργασία, επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες. Η δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, με ταυτόχρονη δημόσια προβολή στη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο facebook, με δυνατότητα υποβολής παρατηρήσεων και ερωτημάτων.
Οι ομιλητές είναι:
Λέων Γαβαλάς, από τη start up εταιρεία bespot, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη λύση έρευνας αγοράς που αξιοποιεί location analytics. Ο κ.Γαβαλάς θα παρουσιάσει πως η καινοτομία της εταιρείας του συμμετέχει επιτυχώς στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού.
Στέφανος Κατσίμπας, από τη start up εταιρεία myjobnow, η οποία είναι μια υπηρεσία εύρεσης προσωπικού πρώτης γραμμής που βοηθάει τις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με τους υποψηφίους και να κλείσουν ραντεβού μέσα από την πλατφόρμα. Ο κ.Κατσίμπας θα αναπτύξει τις νέες τάσεις στις αγορές της εστίασης, του τουρισμού και του delivery μέσα στην κρίση της πανδημίας.
Παρασκευή Φώτη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Κηφισιάς, η οποία θα αναφερθεί στο πως η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τις τοπικές κοινωνίες και ποιες αλλαγές προέκυψαν στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
Αγγελική Παπάζογλου, Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κηφισιάς, η οποία θα εστιάσει στις έμφυλες επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοιού στην οικονομία και εργασία.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα20 ώρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής