Ειδήσεις
Φρίκη στο Χαλάνδρι: Πυγμάχος χτύπησε τη μητέρα του και επιτέθηκε σε αστυνομικό με γκλοπ
Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα στο Χαλάνδρι, όταν ένας 40χρονος πυγμάχος φέρεται να χτύπησε τη μητέρα του και στη συνέχεια να επιτέθηκε με γκλοπ σε αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπαθούσε να τον ακινητοποιήσει.
Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης μετά από καβγά που ξέσπασε, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μεταξύ του πυγμάχου και της μητέρας του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο πυγμάχος φαίνεται να επιτέθηκε με λαβές στη μητέρα του και γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ενημέρωσαν την Αστυνομία, με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να σπεύδουν στο σημείο.
Στη συνέχεια, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τον 40χρονο, εκείνος απέσπασε το γκλοπ ενός αστυνομικού και τον χτύπησε στο κεφάλι.
Τελικά, αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και του περάσουν χειροπέδες, ενώ ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για την παροχή πρώτων βοηθειών.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς