Κοινωνία
«Μύθοι και αλήθειες για την βία μέσα στην οικογένεια»: Ενημερωτική συνάντηση στο Χαλάνδρι
Το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου, στα πλαίσια της δράσης του και στην συνεχή του προσπάθεια να είναι κοντά στον πολίτη και την κοινωνία, με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας εναντίον των γυναικών, διοργανώνει ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Μύθοι και αλήθειες για την βία μέσα στην οικογένεια».
Σκοπός είναι να προσεγγίσουμε, να κατανοήσουμε και να γνωρίσουμε τί μπορούμε να κάνουμε για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τα μέλη της οικογένειας μας και τον/την διπλανό/ή μας από τον κίνδυνο της έμφυλης βίας.
Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου επί της οδού Παπάγου 7, 2ος όροφος, ώρα 19.00.
Ενημέρωση και συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η Κοινωνική Λειτουργός – Συστημική Σύμβουλος Κυριακή Πετράκου.
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός