Connect with us

Χαλανδρίου

Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου: Συναυλία διαμαρτυρίας για τα προβλήματα των σχολείων

Published

on

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου καλεί τη σχολική κοινότητα, τους δημότες και τις δημότισσες Χαλανδρίου και των γειτονικών Δήμων καθώς επίσης και τους τοπικούς και κρατικούς φορείς να συμμετέχουν στη συναυλία διαμαρτυρίας που διοργανώνει για τα κρίσιμα προβλήματα της εκπαίδευσης και των δημοσίων σχολείων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης: «Τα θέματα που τίθενται στο επίκεντρο είναι η υποχρηματοδότηση, η υποστελέχωση, η συντήρηση και η ασφάλεια των υποδομών, το περιεχόμενο σπουδών και άλλα ζητήματα που επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης και το μέλλον των παιδιών και των νέων ανθρώπων.»
Η συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025, στις 20:00, στην Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου, είναι ανοιχτή σε όλους και όλες. Θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες της πρωτοβουλίας “Η Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο” και ο Alejandro Díaz, με σκοπό να δυναμώσουν τη φωνή της διαμαρτυρίας και την απαίτηση για λύσεις. Θα προλογίσουν οι εκπρόσωποι του ΣΕΠΕ “Ο Περικλής” (Α. Γκικουρία), της Α-Γ ΕΛΜΕ Β’ Αθήνας (Δ. Προβής) και του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του 7ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Χαλανδρίου (Β. Νοτοπούλου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ