Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
18.5 C
Athens
Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026

    Συνάντηση Δημάρχου Φυλής με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Αθανασία Παπασπύρου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Συνάντηση με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής Αθανασία Παπασπύρου είχε, το μεσημέρι της Τετάρτης 10-09-2025, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

    Ο Δήμαρχος Φυλής την καλωσόρισε και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα καθήκοντά της. Της εξέθεσε τη στρατηγική του Δήμου Φυλής για το Περιβάλλον, τον Πολιτισμό την Εκπαίδευση και τα Τεχνικά Έργα. Πρόσθεσε ότι ο Δήμος Φυλής έχει άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής κι ότι με τη στήριξή της έχει δρομολογήσει σημαντικά έργα. Από την πλευρά της η νέα Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι στόχος της είναι η άμεση επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους Δήμους της Δυτ. Αττικής, με σκοπό να δοθούν οι λύσεις που αναμένουν οι πολίτες.

    «Είμαι ευτυχής για τη συνάντηση με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη, με την οποία διατηρώ άριστη προσωπική σχέση. Η ίδια ήταν μαθήτριά μου, ενώ, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της έχουν υπάρξει συνεργάτες μου στο Φροντιστήριο. Πρόκειται για εξαιρετική επιστήμονα, με σπουδές στη Χημεία και δύο μεταπτυχιακά, στην Ειδική Αγωγή και στη Διαχείριση Κρίσεων. Είμαι βέβαιος ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούμε, όλοι μαζί, στις προσδοκίες των συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική. Έχει αυτοδιοικητικό DNA, από τον πατέρα της Ανδρέα Παπασπύρου που είναι Δήμαρχος Κόνιτσας και θα τα καταφέρει!», δήλωσε ο Χρήστος Παππούς.

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ