Εκκλησία
Στο Μνημόσυνο για τα 181 χρόνια από την κοίμηση του Θρυλικού “Γέρου του Μοριά” έδωσε το “παρών” ο Δήμαρχος Φυλής
Στο Μνημόσυνο για τα 181 χρόνια από την κοίμηση του Θρυλικού “Γέρου του Μοριά” έδωσε το “παρών” ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024, στη Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου.
Το Μνημόσυνο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Στυλιανού με τις ευλογίες του π. Δημήτριου Βουτσά, όπου ο Πρόεδρος του διοργανωτή Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μίλησε για την εμβληματική ζωή και την πολύτιμη προσφορά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στον αγώνα για την ελευθερία της Ελλάδας.
Στον Ιερό Ναό παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος και Σταύρος Κατσίλας και ο Τοπικός Σύμβουλος Κώστας Ρίζος.
Η σεμνή τελετή κορυφώθηκε στην στέγη του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση Στεφάνων στην προτομή του Γέρου του Μοριά με τις ευλογίες των π. Άγγελου Κανέλλου και Θεοφάνη Θεοφάνους.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα6 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός