Ειδήσεις
“Υιοθετώ”: Έναρξη καμπάνιας για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων
Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων που απευθύνεται στους αυριανούς ενεργούς πολίτες, τα παιδιά, ξεκίνησε ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού.
Στόχος της καμπάνιας με κεντρικό σύνθημα «Υιοθετώ», είναι να ενημερώσει τους μαθητές δημοτικού και γυμνασίου σχετικά με την προστασία και την φροντίδα των αδέσποτων ζώων, τη δημιουργία μιας κοινότητας που θα νοιάζεται για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας και φυσικά να εξασφαλιστεί ένα μόνιμο ζεστό σπίτι γι αυτούς.
Η καμπάνια ξεκίνησε από το 1ο και το 2ο Δημοτικό σχολείο του Νέου Ψυχικού και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστεί σε τέσσερα ακόμη σχολεία. Οι μαθητές, αφού γνώρισαν τη «μασκότ» της δράσης -την πρώην αδέσποτη Σούκη- πήραν στα χέρια τους μια πάνινη τσάντα πολλαπλών χρήσεων με το μήνυμα «Υιοθετώ» και ένα οκτασέλιδο φυλλάδιο με πληροφορίες για τις υποχρεώσεις του Δήμου αλλά και τις δικές τους, απέναντι στα ζώα συντροφιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια και αγγελίες υιοθεσίας, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα Υιοθετώ, πατώντας: εδώ ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού: [email protected] και στα τηλέφωνα 2106753855 & 2106773474.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα2 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός