Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
14.5 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

    Εθελοντική αιμοδοσία στις 25 Σεπτεμβρίου στο Περιστέρι

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) διοργανώνει την 50η Εθελοντική Αιμοδοσία, με τη υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Νοσοκομείου «Λαϊκό».

    Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 09:00 – 13:30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων – Εκθέσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (1ος όροφος), στάση Μετρό «Περιστέρι».

    Κλείνετε τηλεφωνικά το προσωπικό σας ραντεβού, ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου (τηλ. 2105701162, ώρες 9:30-15:00).

    Ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία.

     

    [banner id=”143729″]

     

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ