Ειδήσεις
Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Πεντέλης για το 2023
Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής ο Προϋπολογισμός του Δήμου Πεντέλης για το 2023, όπως ψηφίστηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης της Δήμητρας Κεχαγιά.
Ο προϋπολογισμός έχει το μεγαλύτερο ποσοστό χρηματοδοτήσεων μέχρι σήμερα στην ιστορία του Δήμου. Περιλαμβάνει χρηματοδοτήσεις για επενδύσεις ύψους 27 εκατ. ευρώ, από τα συνολικά 40,2 εκατ. ευρώ που είναι τα πραγματικά του έσοδα.
Η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε: «Εγώ και οι συνεργάτες μου υλοποιούμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα. Υλοποιούμε τον πιο αναπτυξιακό προϋπολογισμό στην ιστορία του Δήμου. Το 67% των πραγματικών εσόδων του προϋπολογισμού για το 2023, είναι χρήματα που εξασφαλίσαμε για έργα υπέρ των δημοτών. Υλοποιούμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων που έχει γίνει ποτέ στην πόλη, με πάνω από 140 έργα που είτε έχουν τελειώσει, είτε κατασκευάζονται, είτε δρομολογούμε. Το 2023 είναι η χρονιά με τα περισσότερα έργα που έχουν γίνει ποτέ στην πόλη μας. Είναι η πιο αναπτυξιακή χρονιά για το Δήμο μας. Συνεχίζουμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Είμαστε η δημοτική αρχή των έργων και αυτό φαίνεται από τα συνολικά 66 εκατ. ευρώ που έχουμε εξασφαλίσει για έργα που γίνονται στην πόλη μας».
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις1 εβδομάδα ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα3 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής