Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026
8.6 C
Athens
Δευτέρα, 2 Μαρτίου, 2026

    Δράση από τον Δήμο Πεντέλης για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10/10 μια ιδιαίτερα όμορφη και ουσιαστική δράση στο Πευκοδάσος Μελισσίων, στο πλαίσιο της μέριμνας του Δήμου Πεντέλης για την ψυχική υγεία και την ενδυνάμωση των πολιτών κάθε ηλικίας.

    Η δράση συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πεντέλης, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Παιδιών & Εφήβων “Θάλπος” και την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα ψυχικής υγείας.

    Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ελένη Πολίτη και η Εντεταλμένη Ψυχικής Υγείας Βασιλική Ρούσσου, οι οποίες συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους, ανέδειξαν τη σημασία της ψυχικής ανθεκτικότητας και υπογράμμισαν τη συνεχή στήριξη του Δήμου προς τους δημότες.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ