Πειραιά
Δήμος Πειραιά: Αλλαγή τοποθεσίας για τη συγκέντρωση των σχολικών ειδών στη δράση “Όλοι Μαζί Μπορούμε”
Ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να εκδηλωθούν τα επόμενα 24ωρα στην Αττική, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο της Ε.Μ.Υ., αλλάζει η τοποθεσία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στον Πειραιά.
Συγκεκριμένα, τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, 10:00 έως 13:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού (Ισόγειο Δημαρχείου, πλατεία Κοραή).
Υπενθυμίζεται ότι τα είδη που θα συγκεντρωθούν από τη δράση: «Μαζεύουμε σχολικά γιατί…Tο παιδί πάνω από όλους», θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.).
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου3 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Κεντρικό Θέμα7 ημέρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός