Connect with us

Πειραιά

Βασίλης Κορκίδης: «Υπόμνημα 11 παρεμβάσεων για το κυκλοφοριακό στον Πειραιά στο Υπουργείο Υποδομών»

Published

on

Υπόμνημα 11 παρεμβάσεων – προτάσεων κατέθεσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς για να λυθεί το κυκλοφοριακό στον ευρύτερο Πειραιά, με στόχο να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις, αλλά και να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των Πειραιωτών κατά τη συνάντηση του προέδρου Βασίλη Κορκίδη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Για τις θέσεις του ΕΒΕΠ ο κ. Κορκίδης μίλησε στο Κανάλι Ένα 90,4 και τους Κάτια Αντωνιάδη και Γιώργο Σαραντάκο, ενώ ανέφερε πως εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση και με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, κατά την οποία θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα της κρουαζιέρας.

Όπως είπε, «οι γραμμές του ΗΣΑΠ από το Φάληρο μέχρι το λιμάνι χωρίζουν τον Πειραιά στη μέση και για αυτό το λόγο η υπογειοποίησή τους, αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας».

Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει μία νέα κυκλοφοριακή μελέτη, καθώς «ο τρόπος που έγινε η προηγούμενη δυσχεραίνει την πρόσβαση στα κομβικά σημεία της πόλης, όπως το Πασαλιμάνι», ενώ όσον αφορά στην κρουαζιέρα σημείωσε ότι «πρέπει να είναι επωφελής και επικερδής για την τοπική κοινωνία και οικονομία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ