Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026
9.6 C
Athens
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

    Συνάντηση Μιχαηλίδου – Αποστολόπουλου για τα κοινωνικά θέματα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Συνάντηση με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, πραγματοποίησε σήμερα ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

    Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, κα. Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Υφυπουργού και αφορούν τις δομές πρόνοιας του Δήμου και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ.

    Από τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού τέθηκαν στην Υφυπουργό, όλα τα ανοιχτά ζητήματα αρμοδιότητάς της, αλλά και ζητήματα στα οποία θα μπορούσε να συνεισφέρει, ώστε να ενισχυθεί το «κοινωνικό πρόσωπο» του Δήμου.

     

     [banner id=”143729″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ