Παπάγου - Χολαργού
Μουσική εκδήλωση με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στη μνήμη του Στρατάρχη Αλεξάνδρου Παπάγου
Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργάνωσε μια μοναδική μουσική βραδιά, αφιερωμένη στον εμβληματικό Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από τον θάνατό του, την Κυριακή 29 Ιουνίου.
Στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ Παπάγου Χολαργού, ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, μάγεψε το κοινό στο κατάμεστο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια βραδιά όπου η τέχνη συναντήθηκε με την ιστορική μνήμη και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα γεμάτη σεβασμό, συναίσθημα και ομορφιά. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Στρατιωτική Μουσική Φρουράς Αθηνών και η Η Χορωδία της ΕΡΤ.
Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Νίκη Κεραμέως, ο βουλευτής επικρατείας κ. Γιώργος Σταμάτης, Εκπρόσωποι των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΑ και ΓΕΝ και ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης. Επίσης, οι αντιδήμαρχοι Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη η οποία είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης και Μιχάλης Υφαντής, η εντεταλμένη σύμβουλος και αντιπρόεδρος της επιτροπής Φεστιβάλ Μιμή Ρουφογάλη και ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Πουρσαϊτίδης.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Αττικής και ήταν η πρώτη από μια σειρά άλλων δράσεων που θα ακολουθήσουν προς τιμήν του Στρατάρχη Αλεξάνδρου Παπάγου.
DIMITRA KOUTRA
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα4 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής