Κοινωνία
Απομάκρυνση ανενεργού περιπτέρου επί της Λεωφ. Μεσογείων στον Χολαργό
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού προχώρησε στην απομάκρυνση ακόμη ενός ανενεργού περιπτέρου, αυτή τη φορά στη Λεωφόρο Μεσογείων.
Το περίπτερο αυτό, το οποίο δεν εξυπηρετούσε πλέον τον αρχικό του σκοπό, είχε καταλάβει δημόσιο χώρο χωρίς να προσφέρει καμία χρησιμότητα στην τοπική κοινωνία. “Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, στοχεύουμε στην απελευθέρωση των δημόσιων χώρων από κατασκευές που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου”, αναφέρει η δημοτική αρχή.
Η σημασία της απρόσκοπτης μετακίνησης και της ασφαλούς χρήσης των δημόσιων χώρων είναι ύψιστης σημασίας για τον Δήμο, ο οποίος συνεχίζει να λαμβάνει πρωτοβουλίες για την απομάκρυνση παρόμοιων εγκαταστάσεων, όπως ενημερώνει η διοίκηση. Με αυτές τις δράσεις, ενισχύεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων και βελτιώνεται η αισθητική και λειτουργικότητα του αστικού περιβάλλοντος.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου2 εβδομάδες ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα14 ώρες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα12 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αγίας Βαρβάρας11 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ