Ειδήσεις
Παλλήνη: Αυτοψία του Χρήστου Αηδόνη στο Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Γαργηττό ΙΙ
Αυτοψία στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την κατάσταση του Βρεφονηπιακού Σταθμού που παραμένει επίσης σε καθεστώς «μη παραλαβής» όπως και το Διοικητήριο της Ανθούσας, έργα που εκτελέστηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
Ο κ. Αηδόνης διαπίστωσε τις τεχνικές εκκρεμότητες, αλλά και τις ζημίες που έχει υποστεί το κτίσμα λόγω κακοτεχνιών, όπως εισροές υδάτων και διαβρώσεις σε δάπεδα και τοιχία κ.α.
Ο Δήμαρχος μετά το πέρας της αυτοψίας δήλωσε:
«Το κρίσιμο έργο της κατασκευής του Βρεφονηπιακού Σταθμού, αρχικού προϋπολογισμού 2 εκ. ευρώ, καθημερινά απαξιώνεται και φθείρεται, ενώ θα έπρεπε να λειτουργεί ήδη και να εξυπηρετεί τις τεράστιες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Για τα παιδιά μας και για τη στήριξη των οικογενειών του Δήμου μας θέλουμε και αξίζει το καλύτερο. Οι εργασίες αποκατάστασης και τελικής παραλαβής θα προχωρήσουν τάχιστα. Καμία ανοχή στη στασιμότητα».
[banner id=”143729″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Αλίμου1 μήνα ago
Άλιμος: Τα δύο σημεία που θα τοποθετηθούν κάμερες της τροχαίας
-
Βριλησσίων5 έτη ago
Δήμος Βριλησσίων: Άγνωστοι βανδάλισαν το Θέατρο Νταμάρι-Αλίκη Βουγιουκλάκη
-
Κεντρικό Θέμα3 εβδομάδες ago
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2025: Πότε και πώς ανακοινώνονται τα ονόματα
-
Ειδήσεις6 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Ειδήσεις2 εβδομάδες ago
ΟΠΣΥΔ: Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις περιοχών από αναπληρωτές, ΕΕΠ και ΕΒΠ – Αναλυτικές οδηγίες
-
Κεντρικό Θέμα2 εβδομάδες ago
ΕΕΤΑΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς
-
Κεντρικό Θέμα5 ημέρες ago
ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα ΕΕΤΑΑ για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ – Η διαδικασία εγγραφής